Penceramah Kami


Syed Mohamed
Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan (Sains Aktuari), Universiti Temple, USA
Diploma Sains Aktuari, UiTM

Encik Mohamed mempunyai lebih daripada 28 tahun pengalaman dalam pembuatan dan perundingan dalam bidang perancangan strategik, kepimpinan & pengurusan, dan peningkatan proses perniagaan. Beliau memberi tumpuan kepada industri perkilangan khusus dalam operasi operasi, perancangan, pengurusan bekalan dan pelaksanaan rantaian bekalan dan pengoptimuman.

Kepakaran industrinya terletak terutamanya dalam bidang elektronik (televisyen warna) yang memegang jawatan pengurusan kanan dengan Sony Technology Malaysia. Terlibat dalam banyak projek inovasi dan merupakan pemimpin projek pengoptimuman Rantaian Bekalan untuk Sektor Paparan sementara di Sony Malaysia. Dia telah melekat pada Sony Corp Japan selama 1 tahun.

Mewakili Malaysia dalam kursus Pengendalian dan Pengurusan Bahan APEC White Collar di Jepun di mana beliau telah dilatih di TPS yang terkenal (Toyota Production System) di Toyota sendiri.

Pengalaman perundingannya bermula semasa beliau berkhidmat dengan Deloitte Consulting di mana beliau berada di dalam pasukan Strategi dan Operasi yang memberi tumpuan kepada kecemerlangan operasi organisasi yang memberi tumpuan kepada industri perkilangan. Beliau telah meluaskan skop dari pembuatan ke industri lain dan bidang lain yang termasuk pertumbuhan dan transformasi pembangunan sumber manusia.

Jangan Ketinggalan!
Daftarlah Untuk Menghadiri KURSUS PENGURUSAN STOR Ini Sekarang.
Muat Turun Borang Pendaftaran Sekarang
Klik DOWNLOAD
Isi CONTACT FORM, atau HUBUNGI En Shah 011-25085983


No comments:

Post a Comment